Schoonmaakbedrijf Laurina

Precies en professioneel schoonmaakbedrijf in Zeeland

Onze diensten

De schoonmakers van Schoonmaakbedrijf Laurina zijn beschikbaar voor elke schoonmaakklus in de regio Zierikzee.
Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van vakantiewoningen, maar gaan ook graag aan de slag in en om uw woning of bedrijfspand. Ook uw zwembad of toiletgebouw krijgt zijn glans weer terug!

 

 

Wij bieden aan:

Zwembad schoonmaken
Het grondig en periodiek schoonmaken van uw zwembad is belangrijk om veilig van een frisse duik te kunnen genieten. De ervaring en precisie van onze schoonmakers garanderen het schoonste resultaat!

Algemene schoonmaak
Wilt u graag hulp met de huishouding? Of het nu gaat om wekelijks stofzuigen, dweilen en het sanitair schoonmaken of u incidenteel iemand wil inhuren voor een grote schoonmaak, bijvoorbeeld voor een verhuizing – de schoonmakers van Schoonmaakbedrijf Laurina staan voor u klaar!
Schoonmaak van vakantiewoningen
U begint natuurlijk liever niet uw vakantie met het schoonmaken van uw vakantiewoning. Schoonmaakbedrijf Laurina zorgt ervoor dat uw huisje en de bijbehorende faciliteiten brandschoon voor u klaarstaan. Ook na vertrek nemen wij alles natuurlijk graag nog een keertje onder handen.
Dakgoot schoonmaken
Ook voor uw dakgoot kunt u bij Schoonmaakbedrijf Laurina uit Zierikzee terecht. Wij maken uw dakgoten schoon, zodat uw dak er netjes uitziet en de kans op bijvoorbeeld lekkage kleiner is.
Schoonmaker voor bedrijven
Een schone werkomgeving zorgt voor een hogere productiviteit. Zoekt u een schoonmaker voor uw bedrijfspand? Onze ervaren schoonmakers nemen uw gehele pand grondig onder handen. Zo maakt u ook meteen een goede eerste indruk op zowel klanten als werknemers.